Verbouwen met Niesing Bouwbedrijf

Heeft u plannen om uw huis te verbouwen? Niesing Bouwbedrijf helpt in het realiseren van uw woonwensen! Al meer dan 80 jaar verbouwen wij diverse woningen zoals klassieke herenhuizen, monumentale grachtenpanden, nieuwbouwwoningen, moderne woonboerderijen en luxe appartementen.

Passievol verbouwen

Al is de muur nog zo scheef, het dak helemaal krom, een kozijn uit de haak, voor ons is het een eer alles goed op elkaar af te stemmen! Onze gecertificeerde vakmensen zijn gewend maatwerk te leveren. Zo beheersen wij niet alleen de technieken van nu, maar ook het vakmanschap van vroeger is bewaard gebleven.

Gegarandeerde zekerheid

Wij zijn een erkend Bouwbedrijf. Met het Bouwgarant keurmerk garanderen wij u dat uw project succesvol wordt afgerond. Daarnaast geven wij u graag advies zodat uw verbouwing of renovatie binnen budget blijft.

KUNNEN WIJ U HELPEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Een selectie uit onze projecten

Verbouwen in Amsterdam? Niesing Bouwbedrijf is uw partner

Bijzondere aanbouw in Amsterdam

Deze woning is aan de achterzijde voorzien van een prachtige aanbouw. Het bijzondere metselwerk in combinatie van de antraciet glazen pui van aluminium creëert een eigentijdse en moderne look.

Bekijk het project >

Complete renovatie en restauratie van een grachtenpand in Amsterdam Amstel.

Transformatie grachtenpand Amstel

Dit appartement aan de Amstel hebben wij volledig verbouwd. Wat ooit een gedateerd grauw appartement was, is dankzij de renovatie getransformeerd tot een licht en moderne woning. Alle originele details zijn daarbij bewaard gebleven.

Bekijk het project >

Renovatie en restauratie van herenhuis in Amsterdam.

Verbouwing hartje Amsterdam

In hartje Amsterdam hebben wij in samenwerking met VASD dit monumentaal herenhuis uit 1890 verbouwd tot moderne familiewoning. Naast een moderne uitbouw, is ook de fundatie vernieuwd en zijn de kunststof kozijnen vervangen voor originele kozijnen met dubbelglas.

Bekijk het project >

Meer Niesing Bouwbedrijf

DIENSTEN

DIENSTEN

Bekijk hier onze diensten en laat uw woonwensen door ons realiseren.

PROJECTEN

PROJECTEN

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten en laat u inspireren.

OVER ONS

OVER ONS

Lees hier over Niesing Bouwbedrijf en kom meer over ons te weten.

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf

Partner in het realiseren van uw woonwensen.

Niesing Bouwbedrijf realiseert uw woonwensen