Woningonderhoud en herstel

Een goed onderhouden woning of pand is meer waard. Daarom is het belangrijk om uw huis met regelmaat te onderhouden. Niesing Bouwbedrijf helpt in het realiseren van uw onderhoudswensen! Omdat wij veel woningen zelf bouwen, hebben we veel inzicht en kennis. Op deze manier kunnen wij de meest efficiënte manieren van herstelwerkzaamheden uit voeren, advies geven en het onderhoudsproces goed begeleiden.

Meerjarig onderhoudsplan

Bij grote en oudere woningen zoals herenhuizen, grachtenpanden of woonboerderijen kan een meerjarig onderhoudsplan u helpen om niet voor onnodige verrassingen komen te staan. Met een onderhoudsplan verzorgen wij periodiek het onderhoud van uw woning, herstellen we elementen waar nodig of vinden er renovatiewerkzaamheden plaats. Zo blijft uw woning er altijd piekfijn uit zien!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een bal door het raam of dakpannen die van het dak gevallen zijn, een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bij ruitschade en stormschade komen wij op korte termijn bij u langs voor herstel van uw woning. Daarbij helpen we u gelijk bij het regelen van de verzekeringen.

KUNNEN WIJ U HELPEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Meer Niesing Bouwbedrijf

DIENSTEN

DIENSTEN

Bekijk hier onze diensten en laat uw woonwensen door ons realiseren.

PROJECTEN

PROJECTEN

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten en laat u inspireren.

OVER ONS

OVER ONS

Lees hier over Niesing Bouwbedrijf en kom meer over ons te weten.

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf

Partner in het realiseren van uw woonwensen.

Niesing Bouwbedrijf realiseert uw woonwensen