Woningonderhoud en herstel

Een goed onderhouden woning of pand is meer waard. Daarom is het belangrijk om uw huis met regelmaat te onderhouden. Niesing Bouwbedrijf helpt in het realiseren van uw onderhoudswensen! Omdat wij veel woningen zelf bouwen, hebben we veel inzicht en kennis. Op deze manier kunnen wij de meest efficiënte manieren van herstelwerkzaamheden uit voeren, advies geven en het onderhoudsproces goed begeleiden.

Meerjarig onderhoudsplan

Bij grote en oudere woningen zoals herenhuizen, grachtenpanden of woonboerderijen kan een meerjarig onderhoudsplan u helpen om niet voor onnodige verrassingen komen te staan. Met een onderhoudsplan verzorgen wij periodiek het onderhoud van uw woning, herstellen we elementen waar nodig of vinden er renovatiewerkzaamheden plaats. Zo blijft uw woning er altijd piekfijn uit zien!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een bal door het raam of dakpannen die van het dak gevallen zijn, een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bij ruitschade en stormschade komen wij op korte termijn bij u langs voor herstel van uw woning. Daarbij helpen we u gelijk bij het regelen van de verzekeringen.

Maak direct een afspraak >

Waarom Niesing Bouwbedrijf?

Betrouwbaar en transparant

Passievol vakmanschap

Persoonlijk betrokken

Gegarandeerde zekerheid

Heeft uw woning onderhoud of herstel nodig?

Bekijk ook onze andere diensten

VERBOUWEN

VERBOUWEN

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

RESTAURATIE

RESTAURATIE

Met zorg restaureren wij de karakteristieke elementen van uw woning.

KELDERBOUW

KELDERBOUW

Als specialist bouwen wij kelders en souterrains voor bestaande en nieuwbouw woningen.