Uw kelder of souterrain door Niesing Bouwbedrijf

Wilt u uw woning uitbreiden met een kelder of souterrain? Niesing Bouwbedrijf helpt in het realiseren van uw woonwensen! Een kelder plaatsen is namelijk een uitstekende manier om meer ruimte in uw woning te creëren. Daarbij is het een slimme investering met de hoge grondprijzen in Amsterdam en Utrecht. 

Kelders en souterrains op maat

Wij zijn specialist in kelderbouw en hebben al vele woningen en grachtenpanden voorzien van een kelder. We plaatsen zowel prefab kelders als maatwerk kelders onder bestaande woningen en nieuwbouw. Ook hebben wij ervaring met verschillende soorten grondtypes. Hierdoor kunnen wij zonder veel problemen in diverse steden een kelder plaatsen.

Kelder bouwen met zekerheid

Wij zijn een erkend Bouwbedrijf. Met het Bouwgarant keurmerk garanderen wij u dat uw project succesvol wordt afgerond. Daarnaast geven wij u graag advies zodat uw verbouwing of renovatie binnen budget blijft.

Waarom Niesing Bouwbedrijf?

Passievol vakmanschap

Betrouwbaar en transparant

Persoonlijk betrokken

Gegarandeerde zekerheid

Gemiddeld 9,3 op bouwnu.nl

Heeft u vragen over het plaatsen van een kelder of souterrain?

EEN SELECTIE UIT ONZE PROJECTEN

Aannemer Amsterdam? Niesing Bouwbedrijf
Renovatie monumentale woonboerderij

Kelderbouw in Amsterdam-Zuid

Dit grachtenpand in Amsterdam-Zuid hebben wij volledig gerenoveerd. Een prachtig project van fundering tot aan de zolder! Naast het vernieuwen van de fundering en het restaureren van originele details, is ook gelijk een ruime souterrain onder de woning aangelegd voor extra leefruimte.

Bekijk het project >

Maatwerk kelder woonboerderij

In het Woerdense Verlaat hebben wij een monumentale boerderij omgetoverd tot moderne en duurzame luxe woonboerderij. Een bijzonder project met maatwerk kelderbouw dat wij in samenwerking met Building Design hebben gerealiseerd.

Bekijk het project >

Bekijk ook onze andere diensten

VERBOUWEN

VERBOUWEN

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs.

RESTAURATIE

RESTAURATIE

Met zorg restaureren wij de karakteristieke elementen van uw woning.

NIEUWBOUW

NIEUWBOUW

Wij helpen van A tot Z met de realisatie van uw nieuwbouw woning.