Nieuwbouw door Niesing Bouwbedrijf

Heeft u plannen om een woning of pand te laten bouwen? Niesing Bouwbedrijf helpt in het realiseren van uw woonwensen! Een woonhuis, nieuwbouwwoning of bedrijfspand laten bouwen is niet niks. Bij nieuwbouw komt namelijk veel op u af. Wij weten welke werkzaamheden erbij horen maar ook waar we rekening mee moeten houden. Daarbij beantwoorden wij graag al uw vragen en nemen we de zorgen van u over.

Ervaren en gedreven in nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwbouwproject is een grote onderneming, dan zoekt u natuurlijk een betrouwbare en ervaren partner! Wij van Niesing Bouwbedrijf onderscheiden ons al meer dan 80 jaar in uitgebreide begeleiding gecombineerd met gedegen vakwerk. Bij ons staat persoonlijk contact en betrouwbaarheid voorop. Daarnaast kunnen onze vakmensen verschillende energiemaatregelen opnemen, zodat uw nieuwbouwwoning energiezuinig en duurzaam gebouwd wordt.

Waarom Niesing Bouwbedrijf?

Betrouwbaar en transparant

Passievol vakmanschap

Persoonlijk betrokken

Gegarandeerde zekerheid

Heeft u vragen over het realiseren van uw nieuwbouwproject?

EEN SELECTIE UIT ONZE PROJECTEN

Heeft u een nieuwbouw project? Niesing Bouwbedrijf helpt realiseren van uw woonwensen!
Heeft u een nieuwbouw project? Niesing Bouwbedrijf helpt realiseren van uw woonwensen!

Villa met adembenemend uitzicht

Een villa waar je u tegen zegt! Deze vrijstaande woning met uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen is door ons verbouwd en uitgebreid. Een prachtig project waar wij van A tot Z bij betrokken zijn geweest met een eindresultaat waar we trots op zijn.

Bekijk het project >

Duurzame villa in Ypenburg

In samenwerking met Molenaar Van Winden Architecten hebben wij dit project met beide handen aangepakt. Niet alleen duurzaamheid stond centraal, ook comfort speelde een grote rol. Naast het plaatsen van een warmtepomp is ook gebruik gemaakt van een ventilatiesysteem. Het eindresultaat? Een energiezuinige woning met groot wooncomfort!

Bekijk het project >

Bekijk ook onze andere diensten

VERBOUWEN

VERBOUWEN

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

RESTAURATIE

RESTAUREREN

Met zorg restaureren wij de karakteristieke elementen van uw woning.

KELDERBOUW

KELDERBOUW

Als specialist bouwen wij kelders en souterrains voor bestaande en nieuwbouw woningen.