Over Niesing Bouwbedrijf

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf, één van de oudste bouwbedrijven in de regio Het Groene Hart. Sinds 1933 zijn wij als familiebedrijf gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en restaureren van woningen en bedrijfsruimtes. Wij bieden innovatieve en duurzame oplossingen voor (monumentale) grachtenpanden, moderne woonboerderijen en nieuwbouw maar ook voor scholen en bedrijfsruimtes. Als bouwgarant bouwbedrijf denken wij graag met u mee. Naast een professionele uitvoering en oplevering, staat ook persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij realiseren samen met u uw woonwensen!

1933

trots familiebedrijf sinds

15

enthousiaste vakmensen

3000+

gerealiseerde projecten

9,3

waardering van onze klanten

Onze geschiedenis

De roots van Niesing Bouwbedrijf liggen in Het Groene Hart. Sinds 1933 is het familiebedrijf gevestigd in Woerdense Verlaat waar Henk Niesing begon als timmerman. Van een klein timmerbedrijf is Niesing Bouwbedrijf uitgegroeid naar een innovatief en duurzame onderneming waarbij aandacht voor de klant en het nastreven van topkwaliteit voorop staat. 

1969

Zoon Henk Niesing jr. volgt zijn vader Henk Niesing op.

2009

Neef Janco de Vink neemt Niesing Bouwbedrijf over.

Onze medewerkers

Missie

Bouwen, verbouwen en onderhouden zit in ons DNA. Dit doen wij passievol en altijd met een scherp oog voor detail. Met onze deskundigheid, mentaliteit en proactieve houding maken wij uw woonwensen waar. 

Visie

Onze focus ligt op duurzame kwaliteit. Wij werken aan langetermijnrelaties gebouwd op vertrouwen. Zo helpen wij onze klanten en partners niet alleen nu, maar ook in de toekomst met betrouwbare dienstverlening.

DIENSTEN

DIENSTEN

Onze diensten om uw woonwensen te realiseren

PROJECTEN

PROJECTEN

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten

WERKWIJZE

WERKWIJZE

Onze werkwijze en wat u van ons kunt verwachten

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf

Partner in het realiseren van uw woonwensen.

Niesing Bouwbedrijf realiseert uw woonwensen