Over ons

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf, één van de oudste bouwbedrijven in de regio Het Groene Hart. Bijna 90 jaar zijn we zeer ervaren in (ver)bouwen, renoveren en restaureren van woningen en bedrijfsruimtes. Van (monumentale) grachtenpanden tot moderne woonboerderij en luxe appartementen. Als bouwgarant bouwbedrijf denken wij graag met u mee. Naast een professionele uitvoering en oplevering, staat ook persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Wij realiseren graag uw woonwensen!

Niesing Bouwbedrijf: Al jaren een begrip in het Het Groene Hart
Niesing Bouwbedrijf: Al jaren een begrip in het Het Groene Hart

1933

familiebedrijf sinds

3057

gerealiseerde projecten

13

enthousiaste vakmensen

Onze geschiedenis

Niesing Bouwbedrijf is al meer dan 80 jaar gevestigd in Woerdense Verlaat. In 1933 verhuisde Henk Niesing senior van Ter Aar naar Woerdense Verlaat. Hij begon voor zichzelf als timmerman en werkte vanuit huis. Zijn zoon Henk Niesing vertelt:

‘In 1940 kreeg mijn vader vergunning voor een werkplaats en woonhuis aan de overkant van de weg. Op deze locatie is het bedrijf nog altijd gevestigd.’

De tweede generatie

Henk Niesing jr. was als kleine jongen altijd aan het tekenen. Hij werd timmerman en volgde in de avonduren de nodige opleidingen. Hij vertelt:

‘In 1969 nam ik het bedrijf over, inclusief de zeven personeelsleden.’

De derde generatie

Janco de Vink (de zoon van Niesings zus), is na zijn HTS opleiding bij Niesing komen werken. Zijn vrouw Aagje Noordegraaf is sinds 2003 actief in de zaak als administratief medewerkster. Op 27 maart 2009 werden zij samen eigenaar van Niesing Bouwbedrijf en zijn daarmee de derde generatie die het bouwbedrijf voortzet.

1969

Opvolging door zoon Henk Niesing jr.

2009

Opvolging door neef Janco de Vink

Ons team

Onze missie

Met passie voor maatwerk en oog voor detail overtreffen onze ervaren vakmannen uw persoonlijke woondromen zodat u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat.

Door de focus op duurzame kwaliteit en persoonlijke lange termijnrelaties ontzorgt Niesing opdrachtgevers bij het luxer maken van (monumentale) woningen in groot Amsterdam en Het Groene Hart. Het bewaard gebleven vakmanschap en continue innovatie zal Niesing nu, als 3e generatie familiebedrijf, maar ook in de toekomst, helpen om de mooiste woningen te realiseren tegen eerlijke prijzen.