Restaureren met Niesing Bouwbedrijf

Wilt u uw woning restaureren? Niesing Bouwbedrijf helpt in het realiseren van uw woonwensen! Wij brengen de oude karakteristieke elementen weer tot leven en nemen het funderingsherstel regelmatig op in ons takenpakket. Op deze manier wordt uw monumentaal grachtenpand, oude woonboerderij of klassiek herenhuis in ere hersteld en blijft de historie behouden.

Gedegen vakmanschap

Bij Niesing Bouwbedrijf hebben wij meer dan 80 jaar ervaring met de restauratie van oude gebouwen. Onze vakmensen gaan zorgvuldig en voorzichtig te werk zonder aantasting of beschadiging van de oude elementen van uw woning. Daarbij kunnen wij vanwege onze vele ervaring u ook helpen bij het uitpluizen van de speciale regels rondom restauratie.

KUNNEN WIJ U HELPEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

EEN SELECTIE UIT ONZE PROJECTEN

Complete renovatie en restauratie van een grachtenpand in Amsterdam Amstel.

Transformatie grachtenpand Amstel

Dit appartement aan de Amstel hebben wij volledig verbouwd. Wat ooit een gedateerd grauw appartement was, is dankzij de renovatie getransformeerd tot een licht en moderne woning. Alle originele details zijn daarbij bewaard gebleven.

Bekijk het project >

Volledige inpandige verbouwing en restauratie van een rijksmonument in Amsterdam Centrum.

Restauratie Rijksmonument

In Amsterdam hebben wij dit Rijksmonument volledig gerestaureerd. Naast het aanbrengen van een andere indeling en het plaatsen van een Frans balkon op de eerste etage, zijn ook alle originele details bewaard gebleven. Een fenomenaal huis met prachtig uitzicht op het Rijksmuseum!

Bekijk het project >

Renovatie en restauratie herenhuis in Amsterdam

Verbouwing hartje Amsterdam

In hartje Amsterdam hebben wij in samenwerking met VASD dit monumentaal herenhuis uit 1890 verbouwd tot moderne familiewoning. Naast een moderne uitbouw, is ook de fundatie vernieuwd en zijn de kunststof kozijnen vervangen voor originele kozijnen met dubbelglas.

Bekijk het project >

MEER NIESING BOUWBEDRIJF

DIENSTEN

DIENSTEN

Bekijk hier onze diensten en laat uw woonwensen door ons realiseren.

PROJECTEN

PROJECTEN

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten en laat u inspireren.

OVER ONS

OVER ONS

Lees hier over Niesing Bouwbedrijf en kom meer over ons te weten.

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf

Partner in het realiseren van uw woonwensen.

Niesing Bouwbedrijf realiseert uw woonwensen