Ontwerp & begeleiding

Wij vinden het belangrijk dat u tijdens de werkzaamheden goed begeleidt wordt. Van ontwerp tot onderhoud.

“Vanaf het allereerste begin probeer ik mee te denken om uw wensen binnen het budget uit te voeren. Er is vaak veel mogelijk, soms heeft u gewoon iemand nodig met een andere visie op het project. Aarzel niet om contact op te nemen. Ik ga graag het gesprek met u aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.” – Janco de Vink, eigenaar Niesing Bouwbedrijf

Ontwerp

Aan de hand van persoonlijke gesprekken zetten wij uw wensen om naar een ontwerp. Door onze lange samenwerking met de beste architecten kunnen wij u goed adviseren welke architect geschikt is voor uw project.

Begeleiding

Tijdens een verbouwing zit u met veel praktische vragen: welke werkzaamheden worden uitgevoerd en hoelang gaat dat duren? Met onze werkwijze begeleiden wij u gedurende het gehele proces van uw verbouwing en beantwoorden al uw vragen.

Vergunningen

Bij een verbouwing komen vaak vergunningen kijken om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Met onze ervaring weten wij precies waar een vergunning aan moet voldoen. Wilt u hierbij geholpen worden? Wij begeleiden u bij de aanvraag.

Subsidies

Voor bepaalde projecten kunt subsidie aanvragen, bijvoorbeeld bij het isoleren van uw huis in combinatie met andere energiemaatregelen. Wilt u informatie over subsidies en hoe u deze kunt aanvragen? Wij helpen u graag verder.
Timmerman Brad aan het werk in Amsterdam Centrum. Niesing Bouwbedrijf
"Aandacht voor de klant staat voorop."
Timmerman Theo aan het werk. Niesing Bouwbedrijf
"Wij werken altijd vanuit vakmanschap met oog voor detail."

Meer Niesing Bouwbedrijf

DIENSTEN

DIENSTEN

Bekijk hier onze diensten en laat uw woonwensen door ons realiseren.

PROJECTEN

PROJECTEN

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten en laat u inspireren

OVER ONS

OVER ONS

Lees hier over Niesing Bouwbedrijf en kom meer over ons te weten

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf

Partner in het realiseren van uw woonwensen.

Niesing Bouwbedrijf realiseert uw woonwensen