Ontwerp & Begeleiding

Niesing Bouwbedrijf helpt u bij het ontwerp en begeleidt u door het proces

Begeleiding van ontwerp tot onderhoud

“Mogelijk is verbouwen voor u spannend en nieuw, ik doe het elke dag. Ik merk vaak dat mensen een bepaald resultaat in hun hoofd hebben, maar dat de realisatie daarvan onnodig duur wordt. Ik probeer mee te denken uw wensen binnen budget uit te voeren. Er is vaak veel mogelijk, soms heeft u gewoon iemand nodig met een andere visie op het project. Aarzel niet om contact op te nemen. Ik ga graag het gesprek met u aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn!”

– Janco de Vink, eigenaar Niesing Bouwbedrijf

foto janco aannemer amsterdam bouwbedrijf

Onze service

Ontwerp verbouwing

Een verbouwing start bij het ontwerp. Aan de hand van persoonlijke gesprekken zetten wij uw wensen om naar een ontwerp. Door onze lange samenwerking met de beste architecten kunnen wij u adviseren welke architect geschikt is voor uw project.

Begeleiding

Tijdens een verbouwing zit u met veel praktische vragen: welke werkzaamheden worden uitgevoerd en hoelang gaat dat duren? Niesing Bouwbedrijf begeleidt u gedurende het gehele proces van uw verbouwing en beantwoordt uw vragen.

Vergunning aanvragen

Vaak moet er een vergunning worden aangevraagd om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een vergunning aan moet voldoen. Niesing Bouwbedrijf helpt u graag bij het aanvragen van een vergunning!

Subsidie aanvragen

Voor bepaalde projecten kunt subsidie aanvragen, bijvoorbeeld bij het isoleren van uw huis in combinatie met andere energiemaatregelen. Wilt u informatie over subsidies en hoe u deze kunt aanvragen? Wij helpen u graag!

Geïnteresseerd of vragen? Neem contact op!