Recensies

Ervaringen van klanten met Niesing Bouwbedrijf

Een verantwoorde keuze

Niesing Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwnu.nl, een onafhankelijke website die recensies van bouwbedrijven verzameld. Bouwnu.nl geeft u een overzicht van de kwaliteiten en diensten van verschillende aannemers en helpt u om de juiste aannemer voor uw project te vinden.

Recensies van klanten

Overige recensies over Niesing Bouwbedrijf

Niek Cramer

“Vele jaren geleden kwamen wij via onze architect in contact met Bouwbedrijf Niesing. De diverse in de loop der jaren gegeven opdrachten- zowel sloop, nieuwbouw als wel renovatiewerkzaamheden zijn altijd naar volle tevredenheid opgeleverd. Qua advies, service, klantgerichtheid en werkzaamheden is er maar één woord te noemen “topkwaliteit”. Wij beschouwen Bouwbedrijf Niessing dan ook als onze betrouwbare huisaannemer.”

Marc en Madelon Unger

“Wij hebben twee keer met bouwbedrijf Niesing gewerkt. De eerste keer toen we ons huis uitbreidden en de tweede keer bij een verandering van onze entree. Beide keren waren we zeer te spreken over de kundigheid van de bouwvakkers, het feit dat Niesing haar verantwoordelijkheid neemt over eigen fouten en die vervolgens naar volle tevredenheid herstelt en dat Niesing, doordat ze zich goed voorbereid, betrouwbaar is in haar aanbiedingen.”

Familie Korlas

“Wij hebben ons woonhuis laten renoveren. Het personeel is zeer vakkundig te werk gegaan en het resultaat mag er wezen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren voor een full-time werkende vrouw zoals ik, was om de dingen die je alsnog tijdens de renovatie anders wilde hebben, dit via de mail kon worden gemeld aan Niesing. Janco heeft deze meteen geregeld en opgelost. Niesing Bouwbedrijf is zeker goed aan te bevelen!”

Familie Neuteboom

“Perfect verlopen verbouwing, leuk personeel en alles is te bespreken. Dat voelt heel goed. Wij raden Niesing echt aan, wij zijn meer dan tevreden.”