Onze keurmerken

Niesing Bouwbedrijf helpt u bij het ontwerp en begeleidt u door het proces

Bouwend Nederland

BouwendNederlandLogo

Niesing Bouwbedrijf is aangesloten bij Bouwend Nederland, de branche-organisatie van de bouw. Een belangrijk speerpunt voor Bouwend Nederland is het bevorderen en uitdragen van de kwaliteit van de producten van  bouwbedrijven. Om hiervoor te zorgen zijn er kwaliteitslabels ontwikkeld, zoals Bouwgarant.

Bouwgarant

Niesing Bouwbedrijf

Wij voeren bouwprojecten uit onder het label ‘Bouwgarant’. U kunt hiermee rekenen op een combinatie van kwaliteit, service en garantie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een verbouwgarantie aan te vragen die u beschermt tegen de financiële risico’s van de verbouwing. Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Bouwnu.nl

Niesing Bouwbedrijf

Niesing Bouwbedrijf heeft op Bouwnu.nl al een aantal prachtige recensies verzameld. Bouwnu.nl geeft u een overzicht van de kwaliteiten en diensten van verschillende aannemers. Dit helpt u om de juiste aannemer voor uw project te vinden.

Bent u benieuwd wat onze klanten over ons te zeggen hebben? Lees hier onze recensies van Bouwnu.nl.

SBB

logo-beroeps-clients

Niesing Bouwbedrijf is een familiebedrijf met gediplomeerde krachten met veel ervaring. Zij zijn erkende leermeesters die nieuwe, jongere medewerkers de kneepjes van het vak kunnen bijleren. Ook staan zij open voor nieuwe inzichten. Zo wordt de traditionele en moderne kennis met elkaar gedeeld van generatie op generatie. Dit komt de kwaliteit ten goede.