Klantbeoordelingen

Lees hier de ervaringen van andere klanten met Niesing Bouwbedrijf

Wij vinden betrouwbaarheid en transparantie belangrijk. Daarom zijn wij aangesloten bij Bouwnu.nl, een onafhankelijke website die recensies van bouwbedrijven verzamelt.

Lees op deze pagina de ervaringen van andere klanten of laat zelf een review achter.

Wij scoren 9,3 op bouwnu.nl en daar zijn wij trots op!

Uitstekend werk, goede communicatie

Ik vond Niesing via Bouwnu.nl, met al een aantal goede recensies, en dat bleek een uitstekende keuze te zijn geweest. De verbouwing van de badkamer is zeer soepel verlopen en heeft een schitterend resultaat opgeleverd. Afspraken over de prijs waren transparant en ze waren over het algemeen goed bereikbaar, en de mensen die het werk hebben uitgevoerd waren prettig in de omgang – wel zo fijn als ze drie weken in je huis zijn. Ik zou ze voor een volgend project graag weer aanzoeken.

Lucas, Utrecht

Uitstekende samenwerking en uitvoering

Wij hebben het werken met Niesing als zeer positief ervaren. Er wordt heel prettig met de klant samen gewerkt, met ruimte voor advies en eigen inbreng. Ook het integreren van werk door derden was geen enkel probleem en hebben we voor het hele project goed kunnen afstemmen. Positief is ook de benadering wat betreft meer- en minderwerk, dit is door ons als zeer fair en transparant ervaren.

Jan, Mijdrecht

Zeer professioneel bedrijf. Vakmensen.

Vanaf het begin dacht Janco de Vink heel goed met ons mee bij de verbouwing van ons eind 19e eeuwse huis. Door de goede vragen te stellen hielp hij ons met het maken van de juiste keuzes. Janco en zijn mensen waren steeds beschikbaar voor vragen. De afspraken over planning en kwaliteit werden steeds prima nagekomen. Janco gaf regelmatig de planning en een update van de werkzaamheden aan ons door. Wij zijn heel tevreden met het eind resultaat en bevelen Niesing Bouwbedrijf dan ook graag aan!

Kees verhagen, Amsterdam

Tevreden met onze diensten? Laat een review achter

DIENSTEN

DIENSTEN

Onze diensten om uw woonwensen te realiseren

PROJECTEN

PROJECTEN

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten

OVER ONS

OVER ONS

Lees meer over Niesing Bouwbedrijf

Wij zijn Niesing Bouwbedrijf

Partner in het realiseren van uw woonwensen.

Niesing Bouwbedrijf realiseert uw woonwensen