Waarom Niesing?

Argumenten om voor Niesing Bouwbedrijf te kiezen

Passievol vakmanschap

Niesing Bouwbedrijf is een trots, erkend bouwbedrijf met veel passie voor het vak. Onze medewerkers beheersen niet alleen de technieken van nu, maar ook het vakmanschap van vroeger is bewaard gebleven. Zo kunnen wij elke woonwens realiseren.

Maatschappelijk verantwoordelijk

Niesing Bouwbedrijf is een bedrijf met oog voor de omgeving. Wij gaan maatschappelijke verantwoordelijkheden niet uit de weg, maar pakken deze kans om onze buurt te verbeteren. Met al onze projecten proberen wij de buurt een beetje mooier te maken.

Hoge klanttevredenheid

Bij Niesing Bouwbedrijf werken wij er hard aan om te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Op Bouwnu.nl hebben onze klanten ons gemiddeld een  8,3 gegeven!

Persoonlijk betrokken

Wanneer u samenwerkt met Niesing Bouwbedrijf heeft u één aanspreekpunt voor, tijdens en na het project. Met persoonlijk contact en een proactieve houding nemen wij uw zorgen uit handen en tackelen wij onverwachte problemen.

Betrouwbaarheid

Bij Niesing Bouwbedrijf geldt: een afspraak is een afspraak. Wij geven u duidelijke garantie die zonder gedoe wordt nagekomen, proberen onverwachte kosten te voorkomen en wij geven u de zekerheid dat uw project afkomt zoals afgesproken.

Optimale zekerheid

Niesing Bouwbedrijf is een erkend bouwbedrijf. Met het Bouwgarant keurmerk garanderen wij u dat uw project succesvol wordt afgerond.