Vacatures

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Werken bij Niesing Bouwbedrijf

Als medewerker bij Niesing Bouwbedrijf werk je aan veel diverse projecten in de mooie omgeving van het Groene Hart en de steden daarbuiten. Het team van Niesing Bouwbedrijf bestaat uit 10 vaste medewerkers. Dit kleine, gezellige team staat altijd open om nieuwe mensen te ontmoeten en kan samen ontzettend hard werken om de woonwensen van klanten waar te maken.

Zelfstandige allround timmerman

In de functie als zelfstandig allround timmerman staat het realiseren van de woonwensen van onze klanten centraal. Het is de bedoeling dat onze klanten met een goed gevoel terugdenken aan de (ver)bouw van hun woning. Mede daarom probeer je zo klantgericht mogelijk te werk te gaan.

Door goed te plannen en slim vooruit te denken probeer je in samenwerking met de werkvoorbereider zo efficiënt mogelijk te werken. Je deinst er niet voor terug om op zijn tijd even hard door te werken. Maar het ambachtelijke timmermansvak, waarbij vaak geduldig, creatief en oplossingsgericht gewerkt moet worden, is het belangrijkste onderdeel van je functie.

Functie-eisen

– MBO werk- en denkniveau

– Je hebt een relevante bouwopleiding gevolgd en/of relevante werkervaring

– Je bent gemotiveerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

– Je bent flexibel en representatief

Wat bieden wij:

– Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw CAO

– Uitdagende en afwisselende werkzaamheden

– Samenwerken met gezellige en ervaren collega’s

Leerling timmerman (BBL)

Wil jij een echte vakman worden en tegelijkertijd leuk verdienen? Solliciteer dan bij Niesing Bouwbedrijf als leerling timmerman. Als leerling timmerman wordt je op sleeptouw genomen door een ervaren begeleider die je in een goede sfeer opleidt tot echte bouw-professional. Uniek aan het werken bij Niesing is de hoge mate van variatie. Zo kom je in aanraking met het werken aan nieuwbouw en renovatie tot aan grachtenpanden en boerderijen. Niesing is aangesloten bij het SBB en heeft erkende leermeesters in dienst.

Functie-eisen

– Je volgt een bouwopleiding of bent van plan deze te gaan volgen

– Je bent gemotiveerd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

– Je bent flexibel en representatief

Wat bieden wij:

– Een uitstekend salaris vanaf je eerste werkdag

– Uitdagende en afwisselende werkzaamheden

– Gezellige en gediplomeerde leermeesters

Spreekt de functie-omschrijving je aan en voldoe je aan de functie-eisen, dan horen we graag van jou! Stuur je cv inclusief motivatie naar info@niesing.nl t.a.v. Janco de Vink. Heb je nog vragen? Dan kun je bellen naar 0172-408261 of ons mailen.

Geïnteresseerd of vragen? Neem contact op